Φασούλα: «Κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια βήμα - βήμα, στόχος εξαρχής η νίκη»

Nov 14, 2021

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε της Πορτογαλίας με 64-57 και πήρε τη δεύτερη νίκη στη δεύτερη αγωνιστική της Προκριματικής Φάσης του Ευρωμπάσκετ 2023.

 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Μαριέλλα Φασούλα:

«Πήραμε τη νίκη, αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Λίγο στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και κάναμε κάποια λάθη. Μείναμε μαζί όμως, παίξαμε ομαδικά και τα καταφέραμε μαζί να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παίξαμε πιο δυνατά στο τέταρτο δεκάλεπτο κρατήσαμε μια διαφορά και νικήσαμε.

Κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια με μια καινούρια ομάδα και κανούριο τεχνικό επιτελείο. Βήμα βήμα… Είναι λογικό να υπάρχουν λάθη και μερικά αδύναμα σημεία, αλλά το σημαντικό είναι ότι μείναμε όλες μαζί και από εδώ μαθαίνουμε και μπορούμε να πάμε μόνο πιο ψηλά. Οπότε, η νίκη ήρθε και συγκεντρωνόμαστε στο πως μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr