Εθνική Ανδρών: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα «παράθυρα» Νοεμβρίου (pic)

Nov 22, 2021

Η Εθνική πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τα ματς με την Μεγάλη Βρετανία (25/11) και την Λευκορωσία (28/11).

 

 

Στην πρώτη προπόνηση του ΟΑΚΑ συμμετείχαν 12 παίκτες, αφού απουσίαζαν οι Κασελάκης, Καββαδάς, Λούντζης, λόγω της συμμετοχής τους στο «αιώνιο» ντέρμπι του ΣΕΦ, καθώς και ο Καλαϊτζάκης, που θα έρθει σήμερα (22/11) από την Λιθουανία στην Ελλάδα.

Οι παίκτες που έλαβαν μέρος στην προπόνηση είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιάννης Κουζέλογλου και Κωστής Γόντικας.

Εκτός... δράσης έμεινε φυσικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που είναι ασθενής και δεν θα ταξιδέψει στην Αγγλία. Την θέση του πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο βοηθός του, Σάββας Καμπερίδης.

Tα μέλη της ομάδας καλωσόρισαν ο υπεύθυνος της διοίκησης της ΕΟΚ για τις εθνικές ομάδες, Δήμος Ντικούδης και ο general manager της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr