Χωρίς Καλαϊτζάκη και Χουγκάζ κόντρα στην Μ. Βρετανία η Εθνική

Nov 25, 2021

Έτοιμη για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 είναι η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μεγάλη Βρετανία.

 

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ταξιδέψει με 14 παίκτες στο νησί και έπειτα από την πρωινή προπόνηση ανήμερα του αγώνα, αποφασίστηκε ποιοι θα μείνουν εκτός του ρόστερ.

Ο Σάββας Καμπερίδης, που θα είναι ο πρώτος προπονητής εξαιτίας της απουσίας του Σωτήρη Μανωλόπουλου, και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου αποφάσισαν να αφήσουν έξω τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Νίκο Χουγκάζ.

Έτσι λοιπόν την 12άδα της Εθνικής κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία θα απαρτίζουν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Κωστής Γόντικας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr