Στα Λιόσια το Ελλάδα- Τουρκία στις 25 Φλεβάρη

Jan 18, 2022

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, τη νέα έδρα της ΑΕΚ χωρητικότητας 9.000 θεατών, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Τουρκίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, και θα είναι ο πρώτος για το δεύτερο «παράθυρο» της πρώτης φάσης των ομίλων, ενώ τρεις μέρες μετά (28/2), η Τουρκία θα φιλοξενήσει την Ελλάδα, πιθανότατα στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης.
Αρχικά η ομοσπονδία σκεφτόταν για έδρα ΣΕΦ και ΟΑΚΑ. Ωστόσο και τα δύο γήπεδα δεν θα ήταν διαθέσιμα, αφού ο Ολυμπιακός παίζει στις 24/2 με την Αρμάνι Μιλάνο και ο Παναθηναϊκός, μία ημέρα αργότερα, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, για την Ευρωλίγκα.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Τουρκία (25/2) για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
Η διοίκηση της ΕΟΚ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με αυτήν της ΚΑΕ ΑΕΚ την οποία και ευχαριστεί για το πνεύμα συνεργασίας και τη διάθεση διευκόλυνσης της Εθνικής ομάδας εν όψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr