Ανακοίνωσε Μιλούση και ανανέωσε Καμινέλλη ο Παπάδος Γέρας

Aug 02, 2021

Την απόκτηση του Ανέστη Μιλούση και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καμινέλλη ανακοίνωσε επίσημα ο Παπάδος Γέρας.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

<< Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανέστη Μιλούση.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Κιουρτζίδη, η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία και με τον 23χρονο φόργουορντ με ύψος 1.97μ. Ανέστη Μιλούση. Προέρχεται από το ιστορικό Σπόρτινγκ με το οποίο πραγματοποίησε καλές χρονιές σε Α΄ και Β΄ ΕΣΚΑ. Ασφαλώς και θα αποτελέσει μία πολύ καλή λύση για τον Παπάδο και τον Γιώργο Καραμβάλη.

Ανέστη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες! >>

 

 

 

<< Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καμινέλλη.

Μετά τους Κομνηνό, Μπουρού, Συνοδινό και ο 24χρονος γκαρντ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Καμινέλλης είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στα τρία παιχνίδια της περσυνής Γ΄ Εθνικής που τελικά δεν ολοκληρώθηκε, σκοράροντας 35 πόντους και η παραμονή στο ρόστερ του Παπάδου θεωρείτε ιδιαίτερα σημαντική.

Εμείς του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες! >>

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr