Μούμογλου: «Σ’ αυτήν την ηλικία ευχαριστιέμαι το παιχνίδι»

Jan 10, 2023

Ο ΓΑΣ Μελίκης κέρδισε με 93-87 τη ΜΕΝΤ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο φόργουορντ/σέντερ των νικητών, Αντώνης Μούμογλου, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για το λόγο που πήγε στη Μελίκη: «Σ’ αυτήν την ηλικία σκοπός είναι κυρίως να το ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ. Νομίζω ότι εδώ πέρα θα το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Είναι και ο κόουτς Θανάσης Τοπούζης που είναι φίλος μου εδώ και χρόνια και ήθελε τη βοήθειά μου. Είδα ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό, κάναμε κάποιες κουβέντες οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο να συνεργαστούμε».

 

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της Μελίκης: «Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι ν’ ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου και να καταλαβαίνεις ότι μπορείς να «χτυπήσεις» όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω δεν έχουν διαφορά οι ομάδες απ’ τον τελευταίο μέχρι τον 1ο, είναι θέμα μέρας. Απ’ ό,τι έμαθα η ομάδα έχασε πολλά παιχνίδια στον πόντο στον 1ο γύρο, οπότε ελπίζω και με τον ερχομό μου, συν τη βοήθεια των παιδιών ν’ αλλάξει αυτό και να πάμε ακόμη καλύτερα».

 

Για το αν σκέφτεται την προπονητική: «Όσο μεγαλώνει ο παίκτης αλλάζει και το παιχνίδι του και κοιτάει να γίνεται χρήσιμος από πολλούς τομείς. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθάω ακόμη περισσότερο με την εμπειρία. Εγώ κάνω εδώ και πολλά χρόνια πολλά πράγματα παράλληλα για το μπάσκετ, αλλά πρέπει πρώτα να «σκοτώσω» τον παίκτη μέσα μου. Έχω το πτυχίο του προπονητή απ’ το 2006, απλά δε θέλω ακόμη ν’ ασχοληθώ και δεν ξέρω αν θα το κάνω κιόλας. Προς το παρόν παίζω και απολαμβάνω το παιχνίδι, γιατί όταν παίζεις νιώθεις παιδί και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr