Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Ίκαρος Καλλιθέας: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Jan 23, 2023

Διαχρονικά ως Ίκαρος Καλλιθέας έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία και να προσπαθούμε πάντα εντός των τεσσάρων γραμμών να κερδίζουμε τα παιχνίδια και τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Υπάρχουν στιγμές, όμως, που δεν γίνεται να φιμώσουμε το δίκιο μας! Κόντρα στην ομάδα του Πικερμίου γίναμε μάρτυρες μίας πολύ κακής διαιτησίας που άφησε ανεξέλεγκτο το… ξύλο από την πλευρά του Πικερμίου.
Υπήρξαν δύο κάκιστοι διαιτητές, τουλάχιστον γι’ αυτό το παιχνίδι, που ήταν μία κακή επανάληψη των όσων έγιναν στον πρώτο αγώνα. Αμφότεροι ανέχτηκαν προκλητικά την σκληρή άμυνα που ξεπερνούσε τα όρια του φάουλ από το φιλοξενούμενο σωματείο. Θα λέγαμε ότι είναι μία άτυχη στιγμή, όμως η επανειλημμένη άμυνα / πάλη παικτών ύψους 1,60μ. – 1,70μ. απέναντι στον καλύτερο ψηλό της κατηγορίας και ύψους 2,10μ. (Μαυροειδή) δεν του επέφερε σχεδόν ούτε ένα φάουλ, οπότε αυτή η κακή διαιτησία δεν γίνεται να αποδίδεται σε ατυχές γεγονός. Απευθυνόμαστε στην Ομοσπονδία και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των δύο διαιτητών, οι οποίοι φέρουν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω θυμίζοντας εποχές πέτρινων χρόνων. Το μπάσκετ και οι αθλητές πρέπει να προστατευθούν από διαιτησίες σαν αυτή, γι’ αυτό μέσω της τιμωρίας τους ζητάμε να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr