Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμασταν χρόνο για να βρούμε ρυθμό»

Jan 31, 2023

Ο ΑΟ Γαλάτιστας επιβλήθηκε με 80-64 της Ασπίδας Ξάνθης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο προπονητής των νικητών, Μάκης Παπαδόπουλος, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για την καλή κατάσταση που βρίσκονται τελευταία: «Γενικά αυτήν την περίοδο είμαστε σ’ ένα καλό φεγγάρι. Είμαστε πολύ ανεβασμένοι, παίζουμε αρκετά καλό μπάσκετ, κάτι που φαίνεται και απ’ τους πόντους που σημειώνει κάθε βδομάδα η ομάδα. Είμαστε αρκετά ανεβασμένοι απ’ την αρχή του πρωταθλήματος και ήταν κάτι που το περίμενα. Η ομάδα μας είχε μια δύσκολή περίοδο προετοιμασίας, δεν έχουμε δικό μας γήπεδο και δε μπορούμε να κάνουμε τις προπονήσεις που κάνουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, οπότε απλά χρειαζόμασταν χρόνο για να βρούμε ρυθμό».

Για το ότι πλέον η ομάδα σκοράρει περισσότερο: «Ο χρόνος ήταν “σύμμαχός” μας για να βρούμε τα “πατήματα” και τη χημεία μας, γιατί έχουμε θέμα προπονήσεων. Πέρυσι η ομάδα είχε μια σημαντική προσθήκη, του Δημήτρη Πιπιλιάρη, ο οποίος παίζει κομβικό ρόλο στην επίθεσή μας, ενώ έχουμε και τον Θοδωρή Κωστακίδη που βοηθάει πολύ στην επίθεση. Σε σχέση με πέρυσι έπρεπε ν’ αλλάξουμε κάποια πράγματα στον τρόπο που αγωνιζόμαστε και θέλαμε λίγο χρόνο για να τ’ αφομοιώσουμε».

 

Για το στόχο του ΑΟ Γαλάτιστα: «Ακόμα θέλουμε να εξασφαλίσουμε το στόχο της 4άδας, ώστε να μη μπλέξουμε στη διαδικασία των play-out, η οποία είναι πολύ ψυχοφθόρα και δεν ξέρεις πώς μπορεί να είσαι τότε. Μπορεί να παίξεις πάρα πολύ κρίσιμα παιχνίδια χωρίς βασικούς παίκτες, οπότε δε θέλουμε να μπούμε σ’ αυτήν τη διαδικασία. Ο πρώτος στόχος που κοιτάμε είναι να εξασφαλίσουμε την 4άδα».

Για τα επόμενα 3 παιχνίδια της ομάδας του: «Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας μέχρι τη διακοπή 3 παιχνίδια και θέλουμε να καταφέρουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι τη διακοπή, ώστε να κοιτάξουμε μετά τα 3 τελευταία παιχνίδια και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Αν όντως μετά απ’ αυτά τα παιχνίδια είμαστε γερά στην 4η θέση, θα κοιτάμε και πιο ψηλά. Προς το παρόν, είμαστε «προσγειωμένοι», δεν έχει κριθεί τίποτα, θέλουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για την 4άδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr