Τέλος ο Σκληρός από τις Εσπερίδες μετά από τρία χρόνια

Apr 19, 2021

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα των Εσπερίδων ο Θωμάς Σκληρός, έπειτα από 3 χρόνια.

 

Ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου: "Μετά το τέλος του πρωταθλήματος για την ομάδα μας και κάτω από πολύ καλό κλίμα αποφασίσαμε από κοινού με το coach Θωμάς Σκληρός , να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας. Ο coach τα τελευταία τρία χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας με σεβασμό και αφοσίωση τιμώντας με τη στάση του την ιστορία των Εσπερίδων, ενώ παράλληλα βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδος. Η διοίκηση των Εσπερίδων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον coach για την προσφορά του και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα του. “Εις το επανιδείν”

Ο ίδιος ο τεχνικός τόνισε : "Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος συνεργασίας 3 ετών με τις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ομάδας, ιδιαίτερα τους Άγγελο Εμμανουήλ , Σάββα Βαλαβάνη ,Χρήστο Αργυρόπουλο , Νίκο Ανδρέου , το Σάκη Θεοδοσιάδη , για την άψογη συνεργασία. Με τις Εσπεριδες ζήσαμε δυνατές εμπειρίες, μεγάλες νίκες , πικρές ήττες , πράγματα που διαμορφώνουν το χαρακτήρα των προπονητών αλλά κ της ομάδος.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Γιάννης Τσουμπρής ,Θανάσης Μπούτας , και φυσικά όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στην ομάδα αυτά τα 3 χρόνια . Πιστεύω πως από τη πλευρά μου συνέβαλα στην οργάνωση αλλά κ στην έπανακαθιερωση της ομαδος στην Α1. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα κ πως τα καλύτερα έρχονται για όλους."

 

Basket247team.gr

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr