Επιβεβαίωση Basket247: 2 αποχωρήσεις από την Α1 Γυναικών, αναλυτικά η προκήρυξη

Aug 04, 2021

Γνωστές έγιναν οι ομάδες που θα συμμετέχουν σε πρώτη φάση στην Α1 Γυναικών για την νέα σεζόν, με τις ομάδες αυτές ωστόσο να μην είναι οι οριστικές ακόμα.

 

 

Με την συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΟΚ, επιβεβαίωνεται το ρεπορτάζ του Basket247 για την οικιοθελή αποχώρηση του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και του ΕΦΑΟ Ζωγράφου από το σχετικό πρωτάθλημα.

Ο Σπόρτινγκ ωστόσο σε πρώτη φάση δήλωσε εντός προθεσμίας συμμετοχή για το νέο πρωτάθλημα, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο η κατάσταση για το αν θα αγωνιστεί εν τέλει ή θα αποχωρήσει σε δεύτερο χρόνο είτε για την Α2 Γυναικών είτε για τα τοπικά της ΕΣΚΑ.

Επίσης, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι νέες ανακατατάξεις και στις εν λόγω κατηγορίες (Α1 - Α2 Γυναικών), όπου θα γίνει γνωστό ποιες ομάδες θα αντικαταστήσουν αυτές που αποχώρησαν.


Αναλυτικά η προκήρυξη:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr