Μακιτάλο: «Να κάνουμε το Παλατάκι... πραγματικό φρούριο, ευγνώμων στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ»

Jan 02, 2022

Η Άνι Μακιτάλο κάνει τον δικό της απολογισμό για την μέχρι πορεία του τμήματος μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές για το 2022.

 

 

Η Φινλανδή γκαρντ του Δικεφάλου, ανέφερε σε δηλώσεις της ότι απολαμβάνει να παίζει στον ΠΑΟΚ και ότι η ομάδα έχει να δώσει ακόμη πολλά πράγματα στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο μπάσκετ.

Όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ ΠΑΟΚ:

«Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι μια ιδιαίτερη ευχαρίστηση να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Απολαμβάνω να παίζω δίπλα σε ταλαντούχες παίκτριες, με τις οποίες γινόμαστε ένα πιο δυνατό γκρουπ παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα, και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, όπως κάναμε στα δύο παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό».

Το μήνυμα της στον κόσμο της ομάδας:

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που με καλωσόρισαν στην Θεσσαλονίκη, μία πόλη την οποία πλέον λατρεύω. Ελπίζω να δω πολλά χαρούμενα πρόσωπα στο γήπεδο μας, και θα ήταν υπέροχο να έχουμε την στήριξη του κόσμου στα παιχνίδια μας, η οποία είναι πολύ σημαντική. Με την στήριξη του κόσμου, θα μπορέσουμε να κάνουμε το «Παλατάκι», ένα πραγματικό... φρούριο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr