Πανελλήνιο Νεανίδων: MVP η Γρηγοροπούλου, πρώτη σκόρερ η Κιολέογλου (pics)

Apr 30, 2022

O Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στις Νεάνιδες με τους ατομικούς τίτλου να πηγαίνουν στις Γρηγοροπούλου και Κιολέογλου.

 

 

Πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Νικολέτα Κιολέογλου του Πιερικού Αρχέλαου. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος. Οι προπονητές ψήφισαν και ανέδειξαν ως πολυτιμότερη παίκτρια την Γεωργία Γρηγοροπούλου του Παναθηναϊκού. Την απονομή έκανε η project manager στην προώθηση του μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ, Εβίνα Μάλτση.

 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2021-2022 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΗΣ – ΠΑΟ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Επίσης κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτελείται από τις:

Νικολέτα Κιολέογλου (Πιερικός Αρχέλαος)

Γεωργία Γρηγοροπούλου (Παναθηναϊκός)

Κατερίνα Μπαξεβάνου (Παναθλητικός)

Αναστασία Δροσούνη (Αρης)

Αγγελική Ζιάκα (Παναθηναϊκός)

Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Λάμπρος Τάκης.

Στην τρίτη ομάδα του Παναθλητικού Συκεών τα μετάλλια και τα αναμνηστικά απένειμε ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Στη δεύτερη ομάδα του Αρη τα μετάλλια και τα αναμνηστικά απένειμε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνος μπάσκετ γυναικών Χρήστος Βασιλειάδης.

Στην πρωταθλήτρια νεανίδων 2021-2022 ομάδα του Παναθηναϊκού τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνη μπάσκετ γυναικών Αννυ Κωνσταντινίδου.

 

 

Πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr