Thursday, 28 March 2024
PHARMANET
 
 

Χατζηγιακουμή: «Ο Πρωτέας Βούλας επέστρεψε εκεί που ανήκει»

May 10, 2022

Στην Α1 Γυναικών επέστρεψε ο Πρωτέας Βούλας, καθώς αναδείχθηκε νικητής απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο στο τελευταίο μπαράζ της Α2 που έδινε εισιτήριο ανόδου.

 

 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων από την αρχή της χρονιάς είχε θέσει ως στόχο της την επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων κάτι το οποίο επισήμανε και η Ανθή Χατζηγιακουμή.

Η διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια του Πρωτέα Βούλας τονίζοντας ότι το καλό κλίμα και η σκληρή δουλειά αποδείχθηκαν καταλυτικοί παράγοντες.

«Μετά την ήττα από τον Εύνικο στο πρώτο μπαράζ παρόλο που στεναχωρηθήκαμε είχαμε μπροστά μας δυο εβδομάδες όπου δουλέψαμε σκληρά, ακολουθήσαμε το πλάνο της προπονήτριάς μας Ελένης Μίχα και μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε την Κυριακή στη Λαμία», ανέφερε η Ανθή Χατζηγιακουμή.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο οι αθλήτριες του Πρωτέα Βούλας ανταποκρίθηκαν στο έπακρο. «Αυτό μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο γιατί ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν η άνοδος και το είδαμε ως έναν αγώνα δίχως αύριο. Πριν το παιχνίδι λέγαμε να μπούμε στο παρκέ και να το απολαύσουμε, καθώς ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να ανταμειφθούν οι κόποι όλης της χρονιάς. Και όλα αυτά χωρίς βέβαια να αγχωθούμε. Είχαμε πολύ καλό κλίμα όλη τη χρονιά και είμαστε σαν μια οικογένεια, ενώ ο βασικός κορμός της ομάδας είναι χρόνια μαζί. Νομίζω ότι το καλό κλίμα μαζί με την σκληρή δουλειά που κάναμε μας βοηθήσαν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν τελείωσε ο αγώνας…. «Είπα….ναι τα καταφέραμε. Πετύχαμε το στόχο μας και φέραμε τον Πρωτέα Βούλας εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α1 Γυναικών. Η αλήθεια είναι ότι ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι και φάνηκε. Από την στιγμή που μπήκαμε στο πούλμαν είχαμε πει ότι πάμε συγκεντρωμένες για τον στόχο μας. Έχουμε μια ομάδα δεμένη, είμαστε κοντά η μία στην άλλη και αυτό βγήκε και μέσα στο γήπεδο. Είχαμε όρεξη για τον αγώνα και το θέλαμε πολύ. Θυμάμαι να πανηγυρίζουμε σε κάθε καλάθι και να έχουμε ενθουσιασμό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr