Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Καπογιάννη: «Δεν ήταν πνευματικά έτοιμη η ομάδα για το συγκεκριμένο ματς»

Dec 07, 2022

Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά αμυντικά κόντρα στη Ραμάτ Χασαρόν και δεν προσαρμόστηκε επιθετικά ανάλογα με την άμυνα των Ισραηλινών, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.
Αναλυτικά: «Δυστυχώς, δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμες για αυτόν τον αγώνα και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Και στα αμυντικά μας καθήκοντα δεν πήγαμε καλά. Στην επίθεση δεν είχαμε το μυαλό μας να προσαρμοστούμε στην άμυνα της Χασαρόν.
Χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να έχουμε καλή συνέχεια. Ελπίζω να πήραμε το μάθημα μας. Το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα είναι δύσκολο και, το ότι νικήσαμε τα προηγούμενα ματς, δεν λέει κάτι. Προερχόμαστε από το τρίτο γκρουπ και αυτή η ομάδα είναι καλή, το απέδειξε σήμερα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr