Φασούλας: Διαδικτυακή συζήτηση για το γυναικείο μπάσκετ

Mar 06, 2021

Ο Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν πρόγραμμα για το γυναικείο μπάσκετ.

 

Αναλυτικά:

Ο Παναγιώτης Φασούλας και οι συνεργάτες του έχουν πρόγραμμα για το γυναικείο μπάσκετ το οποίο και θα παρουσιάσουν.

Η επόμενη ημέρα του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ αλλά και του αναπτυξιακού αθλητισμού, βρίσκεται στο επίκεντρο της εκδήλωσης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας.

Η πρωτοβουλία ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ, διοργανώνει τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 19:30, διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα Social media, το YouTube και το web site www.hellenicbasketball.gr.

Περισσότερες από 150 γυναίκες του χώρου της καλαθοσφαίρισης (αθλήτριες, προπονήτριες, στελέχη) θα συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη, με στόχο να ακουστούν οι σκέψεις τους και οι προτάσεις τους, καθώς θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν το γυναικείο μπάσκετ.

Παράλληλα θα υπάρξουν σύντομες παρεμβάσεις και χαιρετισμοί από σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες της αθλητικής και πολιτικής ζωής του τόπου.

Θα παρουσιαστούν επίσης το όραμα και οι θέσεις της πρωτοβουλίας για την αναπτυξιακή πορεία του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα, που θα υλοποιηθούν την επόμενη μέρα της εκλογής του Παναγιώτη Φασούλα ως Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Συντονίζει: Η Δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη.

Παρεμβαίνουν τα υποψήφια μέλη για το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης :

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Κατερίνα (Καίτη) Θειακού-Σπίνου

Έλενα Σκόπα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω Facebook LIVE :

Panagiotis Fasoulas - Παναγιώτης Φασούλας | Facebook

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ | Facebook

Στο επίσημο Website :

Home - Πρώτα το Μπάσκετ I Παναγιώτης Φασούλας - Hellenic Basketball

hellenicbasketball.gr

Στο κανάλι στο YouTube

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - PANAGIOTIS FASOULAS - YouTube

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr