Εκλογές ΕΟΚ: Υποψήφιος με τον Παπανικολάου ο Μπακούλας

Mar 08, 2021

Το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και ταμίας της ΕΣΚΑ, Σπύρος Μπακούλας, ανακοινώθηκε από τον Άγγελο Παπανικολάου ως υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άγγελου Παπανικολάου:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και ταμία της ΕΣΚΑ, Σπύρο Μπακούλα. Έναν ακόμα «εργάτη» του αθηναϊκού και όχι μόνο, Μπάσκετ, έναν παράγοντα με αδαμάντινο χαρακτήρα. Σπύρο, καλώς όρισες…»

 

Το μήνυμα του Σπύρου Μπακούλα:

«Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να ανακοινώσω με αίσθημα ευθύνης την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο πλευρό του υποψήφιου Προέδρου, Άγγελου Παπανικολάου. Έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Μπάσκετ. Έχοντας ως προτεραιότητα την περαιτέρω ανάπτυξη των σωματείων, των πρωταθλημάτων και των ακαδημιών. 

Θα σταθώ δίπλα στον Ερασιτέχνη παράγοντα με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε το πράττω όλα αυτά τα χρόνια σταθερά και αταλάντευτα. Περισσότερα από 30 χρόνια ασχολούμαι ενεργά με το Μπάσκετ, πρώτα με τον Αστέρα Πολυγώνου και από το 2004 και ένθεν με τον ΑΟ Ζωγράφου.

  Σπύρος Μπακούλας»

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr