ΕΟΚ: «Έσωσε» τις εκλογές ο Τσαγκρώνης παρά την διαφωνία του Βασιλακόπουλου

Mar 08, 2021

Προ ημερών η ΕΟΚ απέστειλε λάθος λίστα στην ΓΓΑ για τις εκλογές της ΕΟΚ και η εκλογική διαδικασία που είναι προγραμματισμένη για την 28η Μαρτίου, βρέθηκε... στον αέρα.


Πλέον, σε νεότερο ρεπορτάζ του gazzetta.gr έγινε γνωστό πως η ΕΟΚ δια χειρός Παναγιώτη Τσαγκρώνη απέστειλε την σωστή λίστα των 516 ομάδων στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πλέον οι εκλογές βρίσκονται σε σωστό δρόμο... για την ώρα.

Θυμηθείτε εδώ τι έγινε με την αποστολή λάθος λίστας της ΕΟΚ προς την ΓΓΑ, λάτι που έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες.

 

Σήμερα (8/3) η ΕΟΚ, με πρωτοβουλία του Τάκη Τσαγκρώνη, έστειλε τη λίστα με τα 516 σωματεία και πλέον το ζητούμενο έχει να κάνει με το αν το συνοδευτικό έγγραφο εναρμονίζεται. Αν, δηλαδή η λίστα είναι επαρκής και έχει υποβληθεί σωστά. Ο νόμος επιτρέπει την επικύρωση του πίνακα των σωματείων με δικαίωμα ψήφου και συμμετοχές στις αρχαιρεσίες μέχρι και 15 μέρες πριν από τις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 28/3.

Ο Τάκης Τσαγκρώνης πήρε πρωτοβουλία την ύστατη ώρα κι απέστειλε τον κατάλογο των 516 σωματείων που πληρούν τα κριτήρια διότι σε διαφορετική περίπτωση, η τωρινή διοίκηση της ΕΟΚ θα εξέπιπτε την 1η Απριλίου και θα οριζόταν διοίκηση πρωτοδικείου, εξέλιξη που θα ήταν… εγκληματική για την περαιτέρω λειτουργία της Ομοσπονδίας.


Διαβάστε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ του gazzetta.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr