Ροντρίγκεθ: «Μου λείπει η Ελλάδα, σημαντική η παρουσία των Μεσίνα και Σταυρόπουλου»

Mar 08, 2021

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και ανέφερε πως του λείπει η Ελλάδα, ενώ, σχολίασε αν θα έπαιζε ποτέ μπάσκετ στα μέρη μας.

 

Αναλυτικά, είπε στην ΕΡΤ ο «Τσάτσο»:

Το αν του λείπει η Ελλάδα: «Μου λείπει η Ελλάδα, φυσικά! Όπως έχει η κατάσταση, μου λείπουν πολλά πράγματα. Μεταξύ αυτών, το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά που περνάω με την οικογένεια και τους φίλους μου»

Το ότι δεν έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω το ταξίδι μου και είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω εκεί. Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτή την καριέρα. Αγαπώ την Ελλάδα, έχει μεγάλη μπασκετική κουλτούρα. Πάντα τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό. Νιώθω καλά στο Μιλάνο, αγαπώ την πόλη και τη χώρα. Απολαμβάνω το παρόν και αυτό έχει σημασία…».

Την παρουσία του στο Μιλάνο εν μέσω κορονοϊού: «Ως οικογενειάρχης, είναι δύσκολο να ζεις σε μια πόλη που χτυπήθηκε… λυσσαλέα από τον κορονοϊό. Σταδιακά η ζωή του αθλητή προσαρμόζεται. Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για όλους μας».

Τους Έτορε Μεσίνα – Χρήστο Σταυρόπουλο: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους. Διευκολύνουν τα πάντα στο Μιλάνο για εμάς. Έκαναν τα πάντα για να μην μας λείπει τίποτα, ώστε να νιώθουμε ασφαλείς και άνετα με τους συμπαίκτες και τις οικογένειές μας».

 

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr