Στηρίζει Φασούλα ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δ.Σ.!

May 14, 2021

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΟΚ και δημοσιοποίησε την στήριξη του στον Παναγιώτη Φασούλα για την θέση του πρόεδρου της ομοσπονδίας μπάσκετ.

 

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι συνοδοιπόροι του ερασιτεχνικού μπάσκετ,

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω επί δεκαετίες. Μαζί έχουμε βιώσει τις χαρές και τις λύπες που μας προσφέρει ο αθλητισμός. Μαζί βιώνουμε τις δυσκολίες που επισύρει η διοικητική ενασχόληση στα ερασιτεχνικά σωματεία, ιδιαίτερα υπό αυτές τις συνθήκες της πρωτόγνωρης κατάστασης που προκάλεσε η πανδημία.

Πάντα προσέφερα και προσφέρω ανιδιοτελώς, με γνώμονα την πρόοδο του αγαπημένου μας αθλήματος. Παράλληλα αφουγκράζομαι την καθημερινή αγωνία και τον μόχθο όλων εσάς, των στυλοβατών του κινήματος του ερασιτεχνικού μπάσκετ.

Στις προσεχείς εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα είμαι υποψήφιος για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ζητώ την στήριξη σας. Η υποψηφιότητα μου έχει σκοπό να ενώσει και όχι να διχάσει, καθώς οι επερχόμενες εκλογές είναι οι πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών. Όλοι μας, δείχνουμε πιο ώριμοι από ποτέ να ξεπεράσουμε τη στασιμότητα, αλλάζοντας νοοτροπία και ελπίζοντας να κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.

Σε αυτή την μετάβαση, στη νέα εποχή της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, πιστεύω ακράδαντα ότι η ισχυρή προσωπικότητα του Παναγιώτη Φασούλα ως Προέδρου της ΕΟΚ, είναι εκείνη που μπορεί να συνθέσει το παλιό με το νέο. Εκείνη που θα ηγηθεί της προσπάθειας όλων μας για την επόμενη ημέρα. Εκείνη που - με τις κοινές μας αρχές και αξίες - θα οδηγήσει το άθλημα σε νέες επιτυχίες.

Είμαι πάντα δίπλα σας συνειδητά, με ειλικρίνεια και εντιμότητα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Αλεξόπουλος

Υποψήφιος για Μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ»

 

Basket247team.gr

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr