Θανάσης: «Από το να μην έχεις να φας στο να μην μπορείς να βάλεις μία βολή, δεν είναι τίποτα»

Aug 01, 2021

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός στη συνέντευξη Τύπου με τον αδερφό του, Γιάννη και μίλησε για το τρομερό συναίσθημα που ξεκίνησε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τρομερή ατάκα και για τον Θοδωρή Ιακωβίδη.

 

 

Αρχικά όσα είπε ο Θανάσης στη συνέντευξη Τύπου του «Ελ.Βενιζέλος»:

«Ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Από την μέρα που πήγαμε στο εξωτερικό. Δεν έχω λόγια. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Το ένιωσα όταν μας φώναζαν πρωταθλητές στην Ευρώπη. Είναι απίστευτο ότι θα ξεκινήσει η νέα σεζόν και θα πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Σαν μικρό παιδί έβλεπα πανηγυρισμούς, τελικός, τρόπαια και έλεγα "μακάρι να ζήσω κάτι τέτοιο". Το έζησα και είναι τρομερό. Το ζήσαμε και πέρσι με τον Κώστα. Απίστευτο συναίσθημα».

Για την απουσία του στo Game 5 και στο Game 6: «Το πιο δύσκολο ήταν ότι δεν μπορούσα να είμαι εκεί για να βοηθήσω την ομάδα του. Αυτό που έβλεπα όμως ήταν κάτι το απίστευτο. Είδα να παλεύουν σε όλο το ματς. Το τρόπαιο όμως ήταν στο γήπεδο. Δεν θα έφευγε από εκεί, με τίποτα. Αυτό έιδα στην ομάδα μας. Βλέπαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παλέψαμε, κερδίσαμε».

Για την θετική διάθεση και την μάχη: «Όλα ξεκινούν από την μητέρα μου. Όταν βλέπεις ότι οι γονείς σου έκαναν τα πάντα για σένα, με χαμόγελο και θετική διάθεση, αυτό σου μένει. Είναι στη φύση μας. Από το να μην έχεις να φας στο να μην μπορείς να βάλεις μία βολή, δεν είναι τίποτα. Θα την βάλεις αύριο την βολή».

Για το ζήτημα με τον Θοδωρή Ιακωβίδη: «Πρέπει να πούμε ένα τεράστιο συγνώμη στον Θοδωρή. Όχι μόνο σε αυτόν, σε όλους. Δεν μπορεί να σηκώσει όλα τα βάρη μόνος του. Είμαστε όλοι μαζί του».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Να προσέχετε όλοι! Μάσκες, μάσκες, μάσκες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr