Σπανούλης και Αγγελόπουλοι στην κηδεία του Ίβκοβιτς (pics)

Sep 21, 2021

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στο Βελιγράδι για την κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια αλλά και τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

 

 

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε δηλώσει πως θα βρίσκεται στο τελευταίο αντίο και τήρησε την υπόσχεση του. Μαζί του οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας.

Μαζί τους βρίσκονται και πολλόι άνθρωποι από τον «μπασκετικό χώρο» όπως οι Δημήτρης Ιτούδης, Βλάντε Ντίβατς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Νίκολα Πέκοβιτς, Δήμος Ντικούδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Πέρο Άντιτς, Νίκολα Πέκοβιτς, Ντέγιαν Ράντονιτς, Γιούρι Ζντοβτς, Ζέλικο Ρέμπρατσα, Τίτος Κομνηνός, Τάκης Λιβιεράτος και πολλοί ακόμα. 

Ο «σοφός» ήταν αγαπητός από όλους και αυτό φαίνεται αφού σε δύσκολες εποχές κατάφερε να ενώσει τόσους ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και χώρες για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ίβκοβιτς: Σπανούλης και Αγγελόπουλοι στην κηδεία του (pics)

Ίβκοβιτς: Σπανούλης και Αγγελόπουλοι στην κηδεία του (pics)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr