Τζόουνς: «Να μείνουμε προσηλωμένοι και να κοντρολάρουμε τον ρυθμό»

Jan 05, 2022

Ο Αμερικανός σέντερ του Δικεφάλου αναλύει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, ενώ αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού, τονίζει ότι οι «ασπρόμαυροι» θα κάνουν το καλύτερο στο γήπεδο.

 

 

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινά η νέα χρονιά και εμείς είμαστε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό για μας που είμαστε στα Play-In. Η Strasbourg είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι μία πολύ δυνατή μάχη», σχολιάζει ο Τζόουνς που θυμάται τα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στη SIG Strasbourg και προσθέτει…

«Είναι μία ομάδα καλά οργανωμένη, με καλό κoουτσάριμα, αθλητική και δυναμική στο παιχνίδι της. Έχει ιδιαίτερα θερμή έδρα, δεν ξέρω πως θα είναι με όλη αυτή την κατάσταση, αλλά το γήπεδό τους είναι σκληρή έδρα. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να κοντρολάρουμε το ρυθμό του αγώνα και να τους βγάλουμε από το στυλ που προσπαθούν να επιβάλλουν, γιατί είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να κυριαρχεί και με την αθλητικότητά της».

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που απασχολεί ιδιαίτερα είναι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας και κατά πόσο θα έχει επανέλθει από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε με τον COVID-19. Ο Αμερκανός σέντερ λέει σχετικά:

«Νομίζω ότι πέρα από ένα πολύ σημαντικό θέμα υγείας, είναι και πως το αντιμετωπίζει κανείς. Αν έχεις συμπτώματα και τι θα σου αφήσει μετά, αλλά και ψυχολογικά πως θα το αντιμετωπίσεις. Υπάρχει κούραση, υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, να μην μας επηρεάσει όλη αυτή η κατάσταση και να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr