Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

BCL: Για την πρόκριση σήμερα κόντρα στην Ρίτας ο ΠΑΟΚ!

Jan 17, 2023

Με τον κόσμο στο πλευρό του και με την πίστη για πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (19:30, Cosmote Sport 4) στο Βίλνιους τη Ρίτας.

 

 

 

Με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1, ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη δεύτερη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που θα του δώσει το εισιτήριο για τον νέο όμιλο στη φάση των «16» με Μανρέσα, Βόννη, Οστάνδη ή Μπαχτσέσεχιρ.

Πλήρης ο Δικέφαλος με τον Άρη Λυκογιάννη να υπολογίζει στον Δημήτρη Κακλαμανάκη, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του για φέτος με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στο πλευρό της ομάδας και ο κόσμος που «πέταξε» μαζί με την ασπρόμαυρη αποστολή και το τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη, φροντίζοντας να δώσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες για τον «τελικό» πρόκρισης στη Λιθουανία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr