Thursday, 18 April 2024
PHARMANET
 
 

BCL: Δύσκολη αποστολή στην Μάλαγα για την ΑΕΚ

Jan 25, 2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ουνικάχα Μάλαγα στην πρεμιέρα της Β' Φάσης του BCL και γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο απέναντι σε ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης (25/1, 21:30, Cosmote Sport 4).

 

 

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θα δώσει ένα σημαντικό, αλλά και... δύσκολο τεστ στην Ανδαλουσία απέναντι στην ομάδα του Ίμπον Ναβάρο, που θεωρείται εκ των φαβορί του Basketball Champions League.

Φυσικά, οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και έχουν θέσει ως πρώτο στόχο να δώσουν μια «μάχη» απέναντι στην ισπανική ομάδα, ξεκινώντας από την άμυνά τους.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης, που έγινε επί ισπανικού εδάφους, δεν υπήρξαν απρόοπτα για την ελληνική ομάδα, η οποία δεν θα έχει στη σύνθεσή της τους Τιμ Φρέιζερ και Αλεξάντερ Μάντσεν, που έμειναν στην Αθήνα λόγω τραυματισμών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr