Thursday, 28 March 2024
PHARMANET
 
 

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Δεν θα μιλήσω εγώ για την ποιότητα του Ομπράντοβιτς, έχει την πλήρη στήριξή μου»

Apr 21, 2022

Ο Μιχαΐλοβιτς μίλησε στην «Mozzart Sport» και ξεκαθάρισε πως ο κορυφαίος προπονητής της ιστορίας έχει την απόλυτη στήριξή του.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι οπαδός της ομάδας σήμερα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Υπάρχει και η νίκη, υπάρχει και η ήττα. Όμως, είμαι σίγουρος πως θα έρθουν θρίαμβοι για την ομάδα μας. Περιμέναμε να κερδίσουμε την Μπούρσασπορ, αλλά το ματς εξελίχθηκε διαφορετικά. Όλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να τις περάσουμε. Κανείς δεν περίμενε αυτή την ήττα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Η προσέλευσή του θύμισε ένα ματς με την Μακάμπι πριν από 10 χρόνια. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Όμως, οι οπαδοί μας πρέπει πάντα να μας στηρίζουν. Περιμένω γεμάτο γήπεδο στα ματς της Αδριατικής Λίγκας, γιατί ο κόσμος είναι εκεί για την ομάδα, όχι για το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας με νόημα:

«Μίλησα με τον Ζέλικο για λίγο χθες το βράδυ στα αποδυτήρια. Του είπα ανοιχτά πως έχει την πλήρη στήριξή μου και πως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τους στόχους μας. Η Παρτιζάν είναι το σπίτι του, πάντα ήταν και για πάντα θα είναι. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για την ποιότητα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του επιτελείου του. Βρίσκονται όλοι τους στο γήπεδο όλη μέρα, είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Ξέρω ότι προετοιμάστηκαν καλά για το παιχνίδι, αλλά μιλάμε για αθλητισμό. Κάποια σουτ δεν μπήκαν... Επίσης, πρέπει να συγχαρώ την Μπούρσασπορ, μια ομάδα που προ ημερών πάλεψε με την Εφές. Έχει ποιότητα και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας. Η ζωή συνεχίζεται...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr