Friday, 03 May 2024
PHARMANET
 
 

Βουγιόσεβιτς: «Μεγάλο λάθος που δεν ανανέωσε τους Λεσόρ και Μαντάρ η Παρτίζαν»

Apr 19, 2024

Μεγάλο λάθος της Παρτίζαν χαρακτήρισε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς την απώλεια των Ματίας Λεσόρ και Γιαμ Μαντάρ το καλοκαίρι.

Στους λάθος χειρισμούς που έγιναν την περσινή σεζόν στην Παρτίζαν απέδωσε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς τη μέτρια πορεία της ομάδας φέτος.

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος προπονητής τόνισε πως το μεγαλύτερο λάθος των «ασπρόμαυρων» ήταν ότι δεν ανανέωσαν τους Ματίας Λεσόρ και Γιαμ Μαντάρ και παράλληλα πρόσθεσε ότι με την κωλυσιεργία τους στην περίπτωση του Κέβιν Πάντερ, τον υπέγραψαν με περισσότερα χρήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Ντούλε» στο κανάλι «Ν1 Television»:

«Πριν την όλη κατάσταση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα έχασε την ευκαιρία να ανανεώσει τα συμβόλαια των πιο σημαντικών παικτών της. Ανανέωσε τον Πάντερ, αλλά με περισσότερα χρήματα απ’ όσα θα του έδιναν αν τον ανανέωναν στα μέσα της σεζόν. Μετά, ήταν η περίπτωση του Λεσόρ. Στην αρχή του πρότειναν 600.000 ευρώ και στη συνέχεια 800.000 ευρώ, που είναι μία λογική τιμή. Αλλά, στην Παρτίζαν και υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς έγινε ο παίκτης που είναι τώρα. Η τιμή του δεν ήταν πάνω από 800.000 ευρώ μέσα στη σεζόν, αλλά νομίζω ότι υπέγραψε για περισσότερα από 1 εκατομμύριο. Ήταν σοβαρό λάθος που δεν έγιναν οι ανανεώσεις των σημαντικών παικτών. Ειδικά με τον Έξουμ, ενώ δεν θα έπρεπε να αφήσουν να φύγει ο Μαντάρ, καθώς έμεινε η ομάδα χωρίς πλεϊμέικερ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr