Τζένκινς: «Αν θες να παίξεις επαγγελματικά πρέπει να είσαι αποφασισμένος ότι θα είσαι μακριά από την οικογένειά σου» (vid)

Mar 06, 2021

Ο Τσαρλς Τζένκινς μίλησε στην Ευρωλίγκα για το πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεται κανείς μακριά από το σπίτι του.

 

Αναλυτικά, ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού: «Όταν ήμουν 23 ετών μετακόμισα στο Βελιγράδι, αφού είχα ήδη αγωνιστεί για δύο επαγγελματικά χρόνια στο NBA το οποίο δεν πήγε καλά. Ο ατζέντης μου, μου παρουσίασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τον Ερυθρό Αστέρα και εγώ ήθελα ένα νέο ξεκίνημα με μία ομάδα η οποία με υποδέχθηκε ανοίγοντας την αγκαλιά της για μένα. Τη πρώτη μου χρονιά θυμάμαι να μου λείπει η χώρα μου και να μην είμαι για πρώτη φορά σπίτι μου στην Ημέρα των Ευχαριστιών ή στα γενέθλια της μητέρας μου. Θυμάμαι να μιλάω με τους φίλους μου σε ένα γκρουπ και να μου λένε ότι ετοιμάζονται να βγουν και εγώ ήμουν στην άλλη άκρη του κόσμου σε εντελώς διαφορετική ώρα χωρίς να μπορώ να είμαι μαζί τους.

Αλλά αν θες να παίξεις επαγγελματικό μπάσκετ, θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος πως αυτό είναι το σωστό. Θα πρέπει να είσαι πνευματικά δυνατός για να βρίσκεσαι τόσο μακριά από την οικογένεια σου. Να κοιτάς την εξέδρα και να μην βλέπεις κανέναν δικό σου».

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr