Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Σφαιρόπουλος: «Έτσι να συνεχίσουμε, χαρούμενοι που κερδίσαμε μετά από 8 ήττες»

Jan 20, 2022

Στη σημασία της νίκης στάθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ o Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός της ισραηλινής ομάδας:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σ’ αυτό το πρώτο παιχνίδι στα 90 χρόνια του συλλόγου, κερδίσαμε. Χαιρόμαστε που κερδίσαμε έπειτα από οκτώ ήττες και που παίζουμε και πάλι, όπως θέλω. Αυτό σημαίνει εξαιρετική άμυνα. Κρατήσαμε στους 69 πόντους, την ομάδα με την καλύτερη επίθεση ανά κατοχή. Και νομίζω δεν είναι 69 γιατί στο τέλος σταματήσαμε στα 2-3 λεπτά και σκόραραν περισσότερο.

Αρχίσαμε πολύ καλά επιθετικά το δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στην άμυνα, όμως το κλειδί για τη νίκη ήταν το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, όπου τους κρατήσαμε για πολλά λεπτά χωρίς καλάθι. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε χαρά ξανά στους φιλάθλους μας, βλέποντας την ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr