Εκνευρισμένος Μπέικον, έκανε χειρονομία, έβρισε την εξέδρα και μετά απολογήθηκε στους φίλους της Μπασκόνια!

Feb 04, 2023

Νευριασμένος μετά από τεχνική ποινή που δέχθηκε, ο Ντουέιν Μπέικον έκανε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα των Ισπανών που προφανώς τον αποδοκίμαζε, ενώ φάνηκε να βρίζει κιόλας.

Μετά από τεχνική ποινή που δέχθηκε από τους διαιτητές στη Μπασκόνια, ο Ντουέιν Μπέικον κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τους οπαδούς των Ισπανών να τον «πικάρουν» προφανώς από την κερκίδα.

Ο Αμερικανός δεν διατήρησε τη ψυχραιμία του, γύρισε προς τον κόσμο και έκανε δύο φορές άσεμνη χειρονομία, ενώ στο ενδιάμεσο, ο τηλεοπτικός «φακός» τον έπιασε να βρίζει κιόλας.

O Nτουέιν Μπέικον μετά το ματς, ωστόσο, απολογήθηκε στους φίλους της Μπασκόνια για την άσεμνη χειρονομία του προς την κερκίδα, τονίζοντας πως παρασύρθηκε από τα συναισθήματα του κι έκανε λάθος.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μπέικον:

«Κάποιες φορές αυτό το παιχνίδι μπορεί να φέρει συναισθήματα τα οποία δεν μπορείς να ελέγξεις εκείνη τη στιγμή. Είχα όλα τα είδη των συναισθημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα και ζητώ συγγνώμη από τους φίλους της Μπασκόνια για τις πράξεις μου, δεν έπρεπε να ξεσπάσω σε εσάς και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Αγαπώ το μπάσκετ και είναι φυσιολογικό να εκδηλώνω τα αισθήματά μου, απλώς όχι με αυτόν τον τρόπο, ποτέ με αυτόν τον τρόπο και ζητώ συγγνώμη και πάλι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr