Μαικ Τζέιμς: Αποθέωσε Ομπράντοβιτς- κάρφωσε Μίτροβιτς

Jan 28, 2022

Καμία προσπάθεια να κρύψει την αντιπάθεια του για τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν έκανε ο Μάικ Τζέιμς. Σε συνέντευξή του ο Αμερικανός έδειξε γιατί είχε… πλακωθεί επανειλημμένως με τον προηγούμενο προπονητή του στη Μονακό, αφήνοντας φουλ αιχμές εναντίον του.
«Η προσέγγιση του Σάσα (σ.σ. Ομπράντοβιτς) και ο τρόπος με τον οποίο διευθύνει την ομάδα, καθώς επίσης και οι αλλαγές που έκανε, έσωσαν τη σεζόν μας. Ο τρόπος που παίζαμε και η γενική ατμόσφαιρα που επικρατούσε δεν ήταν καλή. Πλέον παίζουμε χρησιμοποιώντας περισσότερο τα ατού μας», είπε αρχικά ο Τζέιμς στην «Equipe». Και εξήγησε:
«Έχω περισσότερο την μπάλα στα χέρια μου, τροφοδοτούμε τον Μοτιεγιούνας στο low post και ο Μπέικον παίρνει την μπάλα από τα σημεία που του αρέσει να σουτάρει. Μερικές φορές ο προηγούμενος προπονητής μας ήταν παθητικός και δεν έδινε τόση προσοχή στις λεπτομέρειες.
Ο Σάσα μπορεί να γίνει ενοχλητικός σαν αφεντικό που μπορεί να σου πει το ίδιο πράγμα χιλιάδες φορές μέχρι να το κάνεις ακριβώς όπως το θέλει. Είναι κουραστικό, αλλά όταν βλέπεις την προσήλωση και την αφοσίωση στον στόχο που έχει δεν μπορείς παρά να τον ακολουθήσεις και να κάνεις το ίδιο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr