Thursday, 02 May 2024
PHARMANET
 
 

Αποχώρησε από την Γρανάδα ο Ουίλ Μπάρτον

Apr 19, 2024

Η θητεία του Ουίλ Μπάρτον ολοκληρώθηκε πρόωρα με την Γρανάδα, καθώς η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρηση του μετά από μόλις 3 αγώνες.
Πρόωρα ολοκληρώθηκε η θητεία του Ουίλ Μπάρτον στην Γρανάδα. Η ισπναική ομάδα με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό παίκτη, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις 3 αγώνες.

Ο 33χρονος με την πολυετή θητεία στο ΝΒΑ ήρθε με αρκετές περγαμηνές στην ισπανική ομάδα, ωστόσο δεν δικαίωσε την προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Να σημειώσουμε ότι ο Μπάρτον αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός ΝΒΑ, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Μπλέιζερς, Νάγκετς, Ράπτορς και Ουίζαρντς. Μάλιστα την περσινή σεζόν είχε 6.8 πόντους μέσο ότι, 2.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ αγωνιζόμενους με τους Ουίζαρντς και τους Ράπτορς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr