Χειρουργείο για τον Χίγκινς στην Μπαρτσελόνα

Feb 10, 2022

Χωρίς τον Κόρι Χίγκινς θα πορευτεί η Μπαρτσελόνα για σημαντικό χρονικό διάστημα, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό πέλμα.

 

 

Οι τραυματισμοί δεν αφήνουν σε ησυχία τον Κόρι Χίγκινς, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά την τρέχουσα σεζόν, ενώ θα πρέπει να μπει και στο χειρουργείο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο έμπειρος άσος της Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα στο αριστερό του πόδι, κάτι που τον έχει αφήσει εκτός παρκέ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και θα χρειαστεί επέμβαση για να το ξεπεράσει.

Θυμίζουμε πως ο 32χρονος Αμερικανός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην πλάτη στα τέλη του 2021 και γι' αυτό χρειάστηκε να μείνει για περίπου 1,5 μήνα στα «πιτς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr