Ντατόμε: «Μπορώ να καταφέρω άλλη μια σεζόν υψηλού επιπέδου»

Jun 29, 2022

Ο Λουίτζι Ντατόμε σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην εθνική Ιταλίας, αλλά και στο μέλλον του στην Αρμάνι.

 

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού άσου στην «Gazzetta dello Sport»:

Για την επιστροφή στην εθνική Ιταλίας: «Έδωσα πολλά στην εθνική ομάδα και είμαι ακόμα εδώ. Δεν νομίζω ότι, στην ηλικία μου, πρέπει ακόμα να αποδείξω ποιος είμαι ως παίκτης και ως επαγγελματίας. Πριν ένα χρόνο ήμουν τραυματίας, το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν, αν πήγαινα στο μπλε θα είχα κάνει μόνο ζημιά. Αντίθετα, πήγα σπίτι για να απολαύσω το μεγάλο καλοκαίρι των συντρόφων μου. Ήταν καλύτερα έτσι, καλύτερα για μένα και για την εθνική ομάδα, ακόμα κι αν πολλοί δεν το καταλάβαιναν».

Για τους έξι διεθνείς που έχει η Αρμάνι: «Είναι η διάψευση της φήμης ότι οι Ιταλοί στο Μιλάνο δεν έχουν χώρο. Αν αξίζουν παίζουν όπως οι άλλοι. Και σε αυτή την Ολυμπία είναι όλοι σημαντικοί».

Για το μέλλον του: «Εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Συνεχίζω χρόνο με το χρόνο, αλλά σε άλλη μια σεζόν υψηλού επιπέδου, με στόχο το Final Four της Ευρωλίγκας, νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω όλα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr