Τζέιμς: «Δεν χειρίστηκα τα πάντα σε αυτή την υπόθεση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» (pic)

Jan 30, 2021

Ο Μάικ Τζέιμς έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την επίσημη επανένταξη στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, λέγοντας πως απολογείται για τις πράξεις του.

 

Ο Μάικ Τζέιμς παραμένει στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μετά την επίσημη ανακοίνωση απολογήθηκε για όσα έγιναν.

Αναλυτικά, όσα γράφει στο προσωπικό του προφίλ ο Αμερικανός γκαρντ:

«Στις 8 Ιανουαρίου ο παππούς μου έφυγε από τη ζωή έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Από εκείνη τη στιγμή, η προσωπική ζωή μου είχε σκαμπανεβάσματα, έγιναν πολλές αλλαγές. Δυστυχώς, αυτό επηρέασε στην επαγγελματική ζωή μου και δημιούργησε πολλές παρανοήσεις σχετικές με την ομάδα και κάποια Media. Πρώτα θα ήθελα να πω ότι αυτό το θέμα είναι πολύ προσωπικό και δεν υπάρχει περίπτωση να μοιραστώ κάτι με τον Τύπο. Επίσης, θα ήθελα να πω πως υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι τρόποι για να χειριστείς καταστάσεις και σίγουρα δεν χειρίστηκα τα πάντα σε αυτή την υπόθεση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μένα και την ομάδα που εκπροσωπώ. Για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι εδώ για να απολογηθώ και να πω πως η έκταση που πήρε το θέμα δεν είναι κάτι που θα άρεσε στον παππού μου. Η ΤΣΣΚΑ και εγώ θα δουλέψουμε μαζί σαν ομάδα και εσωτερικά. Θα ζητούσα από τους ανθρώπους να αφήσουν αυτό στο παρελθόν. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές για την οικογένειά μου και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr