Γερέμπκο: «Μου χρωστάει χρήματα η Χίμκι», GM Χίμκι: «Έφυγε από τη Ρωσία χωρίς άδεια»

Feb 04, 2021

Κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον General Manager της Χίμκι, Πάβελ Αστάκχοφ και τον Γιόνας Γερέμπκο σχετικά με τα όσα έγιναν στην ομάδα.

 

Ο Γερέμπκο αποτελεί παρελθόν από τη Χίμκι και ο GM έδωσε τη δική του εξήγηση, ενώ, ο παίκτης κάνει λόγο για χρωστούμενα.

Μεταξύ άλλων, ο Πάβελ Αστάκχοφ ανέφερε: «Έφυγε από την Ρωσία στις 30 Δεκεμβρίου χωρίς να έχει άδεια από τον σύλλογο ή τον προπονητή. Δεν γύρισε και δεν έπαιξε στα ματς μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Έτσι, προχωρήσαμε σε πρόστιμο και λίγο αργότερα στην διακοπή της συνεργασίας μας».

Ο Γερέμπκο πάντως έδωσε την δική του πλευρά της ιστορίας, μιλώντας στην «Aftonbladet». Αναλυτικά όσα είπε:

«Τον Δεκέμβριο ζήτησα από την ομάδα να μου δώσει μια μικρή άδεια για να δω την οικογένειά μου. Μου απάντησαν θετικά.

Προγραμμάτιζα να επιστρέψω στις 4 Ιανουαρίου, αλλά την προηγούμενη ημέρα ο ατζέντης μου έγραψε ότι θα μπορούσα να μείνω στο σπίτι μου. Ο προπονητής της Χίμκι είπε ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψω στην ομάδα.

Έπειτα από αυτό, δεν ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποφασίσω να μείνω στο σπίτι. Τότε άρχισαν προβλήματα με χρωστούμενα. Δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις.

Ο σύλλογος μου χρωστά ακόμη χρήματα, πολλά χρήματα. Η Χίμκι μου συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα, αλλά ο ατζέντης μου θα φροντίσει για το ζήτημα».

 

Basket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr