Χειρουργήθηκε στην Αθήνα ο Μιλουτίνοβ

Feb 10, 2021

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ πραγματοποίησε την επέμβαση στον ώμο, αλλά την έκανε την Ελλάδα και όχι στη Ρωσία.

 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είχε τραυματιστεί στον ώμο στις 29 Ιανουαρίου και αυτός ο τραυματισμός τον έθεσε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Έτσι, ο Σέρβος σέντερ, πραγματοποίησε την επέμβαση για την αποκατάσταση, αλλά, αυτήν την έκανε στην Αθήνα και την Ορθοπαιδική Κλινική Ώμου της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Αναλυτικά:

«Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Nikola Milutinov, με πολυετή θητεία στον Ολυμπιακό και νυν παίκτης στην CSKA Moscow, επέλεξε την Ορθοπαιδική Κλινική Ώμου της Ευρωκλινικής Αθηνών και τον διευθυντή Ορθοπαιδικό κ. Δημήτρη Αλεξάκη με την ομάδα του, για την χειρουργική αποκατάσταση του ώμου του μετά το σημαντικό τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα της CSKA στην Euroleague στις 29/1.

Ο αθλητής υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ώμου το Σάββατο 6/2 και την επόμενη μέρα έλαβε εξιτήριο, με την επέμβαση να στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Ο αθλητής ξεκινάει πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό.

Ο Milutinov επέλεξε την Ελλάδα και την Κλινική Ώμου του κου Αλεξάκη, η οποία αποτελεί ένα από τα ελάχιστα εξειδικευμένα Κέντρα Αθλητικών Κακώσεων στην Ευρώπη που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση και εμπειρία για την πλήρη αντιμετώπιση αντίστοιχων τραυματισμών».

 

Basket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr