Ούνικς: Επιμένει... ελληνικά στον τομέα του φυσιοθεραπευτή

Aug 13, 2021

Η Ούνικς Καζάν ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ριχάρδο Καμπόσο, ο οποίος ήταν στον Ιωνικό Νικαίας και πλέον μπαίνει στο επιτελείο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, έχοντας την ιδιότητα του φυσιοθεραπευτή.


Για ακόμη μία σεζόν η θέση του φυσιοθεραπευτή στην Ούνικς Καζάν θα καλύπτεται από Έλληνα, παρά την αποχώρηση του Χάρη Γλάρου, έπειτα από μία γεμάτη τετραετία.

Ο Ριχάρδος Καμπόσος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1993 και έχει πραγματοποιήσει σπουδές BSc (Hons) Physiotherapy στο Queen Margaret University of Edinburgh. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει γεμίσει το βιογραφικό του δουλεύοντας σε ομάδες της Basket League.

Από το 2015 μέχρι το 2018 εργαζόταν στην ΑΕΚ, όντας μέλος της στη χρονιά (2018) κατάκτησης του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την τελευταία τριετία δούλεψε με επιτυχία στον Ήφαιστο Λήμνου αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια και στον Ιωνικό, που δεν θα μπορούσε να του κόψει τον δρόμο, από τη στιγμή που είχε την ευκαιρία να πάει σε μία ομάδα της Euroleague.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr