Ιτούδης: «Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου»

Sep 27, 2021

Η ΤΣΣΚΑ έκανε το 2/2 στη VTB, επικρατώντας με 105-71 της Ζιελόνα Γκόρα και ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του στην άμυνα.

 

 

«Είχαμε ένα ακόμα παιχνίδι με σοβαρή συμπεριφορά. Ήταν προφανές από την αρχή ότι η Ζιελόνα Γκόρα ήταν σε πιο ανταγωνιστική κατάσταση, αφού έχει παίξει ήδη έξι παιχνίδια στο πολωνικό πρωτάθλημα» είπε αρχικά και συνέχισε...

«Αυτό που μου αρέσει πολύ, είναι πως όταν κάνουμε αλλαγές στην πεντάδα, η ομάδα δε χάνει το ρυθμό και τον ενθουσιασμό της στην άμυνα. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου, είμαστε μια ομάδα με αυτήν την κατεύθυνση. Αυτή η προσέγγιση πρέπει να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Δεν είμαι ικανοποιημένος με τα εννιά λάθη μας στο πρώτο ημίχρονο, είναι μεγάλος αριθμός και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr