Βατούτιν: «Έχει πιο πολύ κίνητρο από ποτέ ο Ιτούδης, συνεχίζουμε να τον εμπιστευόμαστε»

Nov 07, 2021

Την στήριξη του προς τον Δημήτρη Ιτούδη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν.

 

 


Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο και αναφέρθηκε στο προβληματικό ξεκίνημα της ΤΣΣΚΑ σε Euroleague και VTB League. «Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ. Κανείς δεν έχει υπάρχει προπονητής τόσα χρόνια στην σειρά από την δεκαετία του 1970 και την περίοδο του Αλεξάντρερ Γκομέλσκι. Κατά την περίοδο αυτή ο Ιτούδης έφερε αποτελέσμα, έπαιξε ποιοτικό μπάσκετ και έδειξε την ικανότητά του να ξεπερνά τις δυσκολίες» τόνισε αρχικά ο Βατούτιν και προσέθεσε:

«Το να μιλάμε για απουσία κινήτρου και κόπωση λόγω της δουλειάς σε μία συγκεκριμένη ομάδα είναι στοιχεία που σίγουρα δεν τον "αγγίζουν". Πιστέψτε με, τώρα έχει πιο πολύ κίνητρο από ποτέ, ειδάλλως θα μου έλεγε από το καλοκαίρι ότι θέλει αλλαγές και δεν θα έμενε με άλλες προτάσεις. Το παράδοξο είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που κατακρίνουν την διοίκηση για την ανανέωση του Ιτούφη, σε έναν νέο προπονητή μετά από τέσσερις ήττες θα έλεγαν "Γιατί άλλαξες έναν που ήξερε να παίρνει αποτελέσματα;". Όλοι κάνουν λάθη και ο Δημήτρης το ίδιο. Δεν υπάρχει λόγος για δραστικές αλλαγές, συνεχίζουμε να τον εμπιστευόμαστε και να δουλεύουμε μαζί του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr