Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Επίσημη η... βόμβα Πάνγκος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (pic)

Feb 23, 2022

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε το μεγάλο «μπαμ» και ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κέβιν Πάνγκος

 

 


Με τις «μετοχές» του να έχουν φτάσει το πικ τους, ο Πάνγκος βρήκε μια ευκαιρία στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, την οποία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει, έχοντας πιο ποιοτικούς παίκτες μπροστά του. Έτσι, όλα έδειχναν πως αργά ή γρήγορα θα έβγαινε στην αγορά και θα γυρνούσε στην Ευρώπη.

Οι «Καβς» άφησαν ελεύθερο τον 29χρονο παίκτη προ ημερών και ο δρόμος για τον... γάμο με την ΤΣΣΚΑ ήταν πια ορθάνοιχτος. Το πρωί της Τετάρτης (23/2) η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε το σούπερ deal με τον άλλοτε γκαρντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών στους Μοσχοβίτες.

Έτσι, η «ομάδα του στρατού» ολοκλήρωσε μια σπουδαία κίνηση που βάζει βάθος και ποιότητα στην περιφέρειά της και της δίνει μεγάλο... μπουστάρισμα στην τελική ευθεία της σεζόν.

Θυμίζουμε πως η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του ταμπλό στην Euroleague με ρεκόρ 14-10, έχοντας ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών τη φετινή σεζόν. Η απόκτηση του Πάνγκος -μοιάζει να- είναι το ιδανικό κομμάτι στο... παζλ του Ιτούδη, με απόλυτο στόχο την τρίτη Euroleague του Έλληνα προπονητή με τους Ρώσους.

«Επιτέλους καλωσορίζουμε τον Πάνγκος. Γνωρίζει πως θέλαμε να έρθει εδώ και καιρό, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σίγουρα, θα μας δώσει τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τη δημιουργία του. Είναι σε καλή κατάσταση. Ανυπομονούμε να τον βοηθήσουμε να έχει γρήγορη προσαρμογή. Οι συμπαίκτες και οι προπονητές του Κέβιν θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, για να μπει ο Κέβιν στο σύστημα της ομάδας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Αντρέι Βατούτιν, τη διοίκηση και τους χορηγούς που έφεραν εις πέρας αυτή την κίνηση», ήταν τα λόγια του Ιτούδη μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr