Tuesday, 16 April 2024
PHARMANET
 
 

Έχασε τέσσερα δόντια στον τρίτο τελικό Λοκομοτίβ Κουμπάν-Ούνιξ ο Οκάρο Γουάιτ!

May 12, 2023

Σε μία διεκδίκηση του ριμπάουντ ο Οκάρο Γουάιτ έχασε τέσσερα δόντια, ύστερα από ακούσιο χτύπημα του Λουί Λαμπιρί!

Πολύ άτυχος ήταν ο Οκάρο Γουάιτ στον τρίτο τελικό της VTB League ανάμεσα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και την Ούνιξ, όπου η ομάδα του Καζάν νίκησε 82-81 και πλέον προηγείται 2-1 στη σειρά.
Περίπου έξι λεπτά πριν από τη λήξη και ενώ η «Λόκο» προηγούνταν 75-71, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού διεκδίκησε ένα ριμπάουντ με αντίπαλο τον Λουί Λαμπιρί. Ωστόσο, στην προσπάθειά του ο Γάλλος να πάρει καλύτερη θέση, χτύπησε –άθελά του- τον Αμερικανό φόργουορντ στο στόμα. Αμέσως, ο παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν έπεσε στο παρκέ και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε.
Μάλιστα, το μέγεθος της ζημιάς αποδείχτηκε μεγάλο, καθώς μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της Κουμπάν, Αλεξάντερ Σέκουλιτς, αποκάλυψε ότι ο Οκάρο Γουάιτ έχασε τέσσερα δόντια από το χτύπημα που δέχτηκε!
Στο μεταξύ, οι διαιτητές δεν καταλόγισαν κάποιο φάουλ, διακόπτοντας απλώς το παιχνίδι. Λίγο αργότερα, εξέτασαν και τη φάση στο βίντεο, αλλά θεώρησαν ότι απλώς ήταν η… κακιά στιγμή, δίνοντας την εντολή να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι και χωρίς να τιμωρήσουν τον ψηλό της Ούνιξ!
«Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου στον Οκάρο Γουάιτ. Ελπίζω να αναρρώσει ενόψει του επόμενου ματς. Σήμερα έχασε τέσσερα δόντια από ένα χτύπημα. Αυτό, δεν το έχω δει ποτέ σε αγώνα μπάσκετ», ήταν τα λόγια του Σέκουλιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr