Μαχμούτολγου: Μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα και στα δυο παιχνίδια

Feb 22, 2022

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου θα δώσει το «παρών» με την εθνική Τουρκίας κόντρα στην Ελλάδα και υποστήριξε ότι η ελληνική πλευρά διαθέτει ικανούς παίκτες.
«Θα παίξουμε δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Ελλάδα. Το πρώτο θα είναι εκτός. Ο αντίπαλος έχει ένα σύνολο που απαρτίζεται από ικανούς αθλητές», τόνισε.
Μετέπειτα, πρόσθεσε ότι προβληματίζεται με την ανικανότητα να βρεθεί κοινό έδαφος μεταξύ FIBA και Ευρωλίγκα.
«Εγώ και Μετεκάν (Μπίρσεν) θα είμαστε εδώ την Παρασκευή. Θα ήθελα να παίξω τόσο με την Φενέρ όσο και με την χώρα μου. Η κόντρα της FIBA με την Ευρωλίγκα μας επηρεάζει. Πρέπει να βρεθεί αναγκαία μία κοινή συνισταμένη».
Στο τέλος, υποστήριξε πως η Τουρκία μπορεί να επικρατήσει έναντι της Ελλάδας στα δύο ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
«Ερχόμαστε συγκεντρωμένοι από τους αγώνες Κυπέλλου. Μπορούμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο μας. Θεωρούμαστε μία ολοκληρωμένη ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη και στα δύο παιχνίδια (και εκείνου που θα ακολουθήσει με γηπεδούχο την Τουρκία)».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr