Ο Ίρβινγκ επέστρεψε στις προπονήσεις των Νετς: «Υπήρχαν ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά»

Jan 19, 2021

Το μυστήριο... Ίρβινγκ λύθηκε στους Μπρούκλιν Νετς, με τον παίκτη να επιστρέφει στις προπονήσεις και να αιτιολογεί την απουσία του.

 

Ο «Uncle Drew» επέστρεψε στις προπονήσεις των Μπρούκλιν Νετς μετά από απουσία δύο εβδομάδων και μιλώντας στους δημοσιογράφους, αιτιολόγησε γιατί έλειπε.

«Υπήρχαν ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά τις δύο τελευταίες εβδομάδες», είπε ο Ίρβινγκ μιλώντας στους δημοσιογράφους. Και συνέχισε: «Θα μιλήσω με τον κάθε ένα συμπαίκτη μου ξεχωριστά, θα του εξηγήσω και θα προχωρήσουμε». Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε σήμερα, Τρίτη (19/1) την πρώτη προπόνησή του μετά από δύο εβδομάδες και ενώ έχασε συνολικά επτά αγώνες των Νετς.

«Όταν κάποια πράγματα σε... πνίγουν, τότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τι είναι σημαντικό. Αγαπώ να παίζω, γι' αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία», τελείωσε ο Ίρβινγκ.

 

Γιάννης Λέκος

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr