Παίκτης αποκάλεσε «κορωνοϊό» τον Τζέρεμι Λιν!

Feb 26, 2021

Ο Τζέρεμι Λιν δέχθηκε ρατσιστικό σχόλιο από αντίπαλο παίκτη που τον αποκάλεσε «κορωνοϊό» και μέσω της προσωπικής του σελίδας ξέσπασε.

 

Ξέσπασε για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε ο Τζέρεμι Λιν, καθώς, παίκτης τον αποκάλεσε «κορωνοϊό».

«Κάτι αλλάζει σε αυτήν τη γενιά. Έχουμε κουραστεί να μας λένε ότι δεν βιώνουμε ρατσισμό, έχουμε κουραστεί να μας λένε να κρατήσουμε τα κεφάλια μας ψηλά και να μην κάνουμε τίποτα. Πραγματικά, είμαστε κουρασμένοι να μας χλευάοζυν μπροστά στα μάτια μας. Είμαστε κουρασμένοι από τα στερεότυπα στο Χόλιγουντ που επηρεάζουν την ψυχή μας και περιορίζουν το ποιοι είμαστε. Είμαστε κουρασμένοι να είμαστε αόρατοι.

Θέλω καλύτερο μέλλον, ειδικά για όλους αυτούς που εργάστηκαν τόσο σκληρά και θυσίασαν τόσα πολλά για να κάνουμε εμείς τη ζωή μας. Θέλω καλύτερο μέλλον για την ανιψιά μου και τον ανιψιό μου και τα μελλοντικά μου παιδιά. Το να είσαι Ασιάτης δεν σημαίνει ότι δεν βιώνουμε τη φτώχεια και τον ρατσισμό. Όντας 9 χρόνια βετεράνος του ΝΒΑ δεν με προστατεύει από το να με αποκαλεί κάποιος "κορωνοϊό" στο γήπεδο. Το να είσαι άνθρωπος με πίστη δεν σημαίνει ότι δεν παλεύω για δικαιοσύνη, για τον εαυτό μου και για τους άλλους. Εδώ είμαστε πάλι, Ακούει κανείς;» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr