Σίλβερ: «Δεν σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε σε μια φούσκα, εμβληματικό το logo αλλά όλα αλλάζουν»

Mar 06, 2021

Ο Άνταμ Σίλβερ λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του All Star Game παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το ενδεχόμενο «φούσκας» και φέτος, αλλά και το logo που αρκετοί παίκτες θέλουν να αλλαχθεί.

 

Το All Star Game 2021 απέχει λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του και ο κομισάριος της λίγκα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης Συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά, ο Σίλβερ τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο να υπάρξει φέτος «φούσκα» και τόνισε πως δεν σκέφτονται κάτι τέτοιο, ενώ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο logo.

«Αυτή την στιγμή, δεν σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε σε μια φούσκα, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάτι τέτοιο. Τον Μάιο, τα πράγματα θα είναι καλύτερα» ανέφερε αρχικά πριν προσθέσει: «Εξ όσων γνωρίζω, ουδείς παίκτης έχει κάνει το εμβόλιο».

Για τις σχέσεις με τη FIBA: «Διατηρούμε άψογη σχέση με τη FIBA, είμαστε συνεργάτες και ανυπομονούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να διεξαχθούν, βάσει του προγραμματισμού που έχει ήδη γίνει. Προσδοκούμε σε μια σπουδαία διοργάνωση το καλοκαίρι».

Για τις συζητήσεις περί αλλαγής του logo και να πάρει τη θέση ο Κόμπι Μπράιαντ: «Όλα αλλάζουν στο πέρασμα των χρόνων, αλλά το logo μας είναι εμβληματικό. Η αλλαγή του δεν είναι κάτι εύκολο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, αλλά δεν μου φαίνεται πως είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε κάτι. Ο Τζέρι Γουέστ εξακολουθεί να είναι σπουδαίος για την κοινωνία μας».

 

Γιάννης Λέκος

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr