Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Κρούση για Λι ο Παναθηναϊκός!

May 13, 2022

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωση του Λι της Μονακό για την θέση του playmaker. Μάλιστα, «χτύπησαν» την πόρτα της Μονακό, ρωτώντας για την περίπτωση του παίχτη.

 

 

 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η περίπτωση του παίχτη θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι σαν μεταγραφική κίνηση για την επόμενη σεζόν. Ο Πάρις Λι συνεχίζει τις υποχρεώσεις του για το γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μονακό και του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Το οικονομικό κομμάτι δεν ειναι…απαγορευτικό. Βέβαια, ίσως δεχτεί προτάσεις με τεράστιες οικονομικές απολαβές καθώς πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στο «1», είναι πολύ καλός στην πίεση της μπάλας, ενώ δεν υστερεί επιθετικά. Σουτάρει, «μπουκάρει», πασάρει. Εάν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και ολοκληρώσει το deal με τον Λι θα είναι μια παρά πολύ καλή κίνηση, ανεξαρτήτως οικονόμων απολαβών. Φυσικά, στην περίπτωση του Αμερικάνου θα υπάρχουν και ανταγωνιστές. Και λογικά με πολύ μεγαλύτερα…πορτοφόλια.

Ίδωμεν…

 

 

 

Ορέστης Στυλιανόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr