spot_img
spot_img
HomeNBAΣίξερς: Αισιοδοξία για επιστροφή Εμπίιντ πριν από τα πλέι οφ

Σίξερς: Αισιοδοξία για επιστροφή Εμπίιντ πριν από τα πλέι οφ

Ο Τζοέλ Εμπίιντ συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά το χειρουργείο στο γόνατο, με την ομάδα του να είναι αισιόδοξη πως θα επιστρέψει την κατάλληλη στιγμή.
Ο Τζόελ Εμπίιντ τραυματίστηκε στο γόνατο και όλη η ομάδα των Σίξερς… πληγώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όμως, η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ο παίκτης θα προλάβει να είναι έτοιμος για τα playoffs.

«Νομίζω πως υπάρχουν στάδια σε μία πρόοδο. Πόσο καιρό θα πάρει; Αυτό θέλουν να ξέρουν όλοι. Ο κάθε οργανισμός αποθεραπεύεται διαφορετικά. Προσπαθούμε να τον έχουμε έτοιμο και υγιή, περιμένουμε. Ελπίζω και είμαι αισιόδοξος πως θα προλάβει τα πλέι οφ», ανέφερε ο Νικ Νερς πριν από λίγες ώρες.

Έτσι, στη Φιλαδέλφεια εξακολουθούν να πιστεύουν πως αν όλα πάνε καλά ο Εμπίντ θα επιστρέψει λίγο πριν από τα playoffs και θα παίξει μερικά παιχνίδια ώστε να έχει ρυθμό ενόψει της postseason. Κάτι που θα αλλάξει ριζικά τη… ζωή των Σίξερς.

 

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ