HomeEuroleagueΝτόρσεϊ: «Πρέπει να περιορίσουμε τον Ναν και τον Σλούκα»

Ντόρσεϊ: «Πρέπει να περιορίσουμε τον Ναν και τον Σλούκα»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για τον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor και τι θα χρειαστεί να κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης και πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως ξέρει αρκετούς από τους αντιπάλους του: «Είναι ωραίο να είμαι μαζί με Έλληνες παίκτες, γνωριζόμαστε αρκετά καλά».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Ο Σλούκας και ο Ναν είναι από τους πιο σημαντικούς τους παίκτες. Πρέπει να βρούμε τρόπο να τους περιορίσουμε. Είναι καλοί παίκτες, πρέπει να ξεκινήσουμε καλά στην άμυνα πάνω τους. Ο Νανε είχε απίθανη επίδοση στα πλέι οφ. Είναι εξαιρετικός παίκτης».

Για τα τρίποντα: «Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις, πρέπει να βρεις ρυθμό και είναι σημαντικό να βάλεις τα σουτ».

Για το Ρεάλ – Ολυμπιακός: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Βλέπω ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει, παίζουν πολύ καλά στην άμυνα, τους ξέρω καλά. Ήταν τόσο κοντά τα δύο τελευταία χρόνια. Θέλουν να το πετύχουν και να πάρουν τον τίτλο».

Για τη δική του απόδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είμαι έτοιμος για οποία ευκαιρία μου δοθεί στο παιχνίδι. Αυτό κάνω όλη τη χρονιά. Ο ρόλος μου δεν ήταν τόσο μεγάλος. Πρέπει να βάλω τα σουτ, να αποφύγω τα λάθη. Είναι μια μεγάλη χρονιά, άλλαξαν προπονητές, η αυτοπεποίθηση μου δεν έχει αλλάξει».

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ