spot_img
spot_img
HomeNBAΣέλτικς: Προπονήθηκε ο Πορζίνγκις - Δίνει το παρών στο Game 1 με...

Σέλτικς: Προπονήθηκε ο Πορζίνγκις – Δίνει το παρών στο Game 1 με τους Μάβερικς

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις προπονήθηκε κανονικά με τους Σέλτικς ύστερα από αρκετό διάστημα και όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το παρών στο Game 1 των τελικών με τους Μάβερικς.
Ευχάριστα νέα στις τάξεις των Σέλτικς όσον αφορά την περίπτωση του Κρίσταπ Πορζίνγκις. Ο Λετονός σέντερ πήρε μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση των Σέλτικς και πλέον όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το παρών στο Game 1 των τελικών με τους Μάβερικς.

Να θυμίσουμε ότι ο Πορζίνγκις είναι εκτός δράσης από το Game 4 του πρώτου γύρου με τους Χιτς με τραυματισμό στην γάμπα. Ο ψηλός της ομάδας της Βοστώνης έκλεισε την κανονική περίοδο έχοντας 20.1 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.9 κοψίματα μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής.

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ