HomeΑρθρογραφίαGREEK BASKETBALL LEAGUE«Περήφανη για το μωρό μου»: Η Εστρέλα αποθέωσε τον Γουόκαπ μετά το...

«Περήφανη για το μωρό μου»: Η Εστρέλα αποθέωσε τον Γουόκαπ μετά το break στο ΟΑΚΑ

Εκθείασε τον Τόμας Γουόκαπ η Εστρέλα Νούρι μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR στον 1ο τελικό της Stoiximan Basket League.

Η Εστρέλα Νούρι έδειξε τη χαρά της για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR και αποθέωσε τον Τόμας Γουόκαπ.

Μετά το «διπλό» των Πειραιωτών κόντρα στο «τριφύλλι» στον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League, έκανε στόρι στο Instagram, αναφέροντας «Για αυτό ακριβώς μιλάω, για πάντα Ολυμπιακός. Περήφανη για το μωρό μου».
Ο διεθνής γκαρντ δεν έκανε ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του επιθετικά στο δεύτερο μέρος, ολοκληρώνοντας το ματς με 17 πόντους και 5 ασίστ σε 27:41.

Ολυμπιακός: Η Εστρέλα αποθέωσε τον Γουόκαπ

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ